Last news in Fakti

1 Февруари, 2022 09:17 959 1

Лудогорец отхвърли оферта от Франция за Доминик Янков

  • доминик янков-
  • лудогорец-
  • лига 1-
  • брест

Разговорите са продължили до късно вчера, но са завършили без да се стигне до сделка

Лудогорец отхвърли оферта от Франция за Доминик Янков - 1
Снимка: БГНЕС

Френският елитен Брест, който е на 13-о място в Лига 1, извади оферта за правата на национала на Лудогорец Доминик Янков, гръмнаха местните медии снощи. Според информациите клубът е изпратил официално предложение за офанзивния халф. Разговорите са продължили до късно вчера, но са завършили без да се стигне до сделка. Едно от предложенията е било за взимането на играча под наем до края на кампанията с опцията след това да бъде закупен, пише Тема Спорт.

През есента Доминик Янков изигра 18 шампионатни мача, в които вкара два гола. Наред с това 21-годишният плеймейкър участва в един двубой за Купата на България, както и в сблъсъка за Суперкупата с ЦСКА (4:0). Младокът бе на терена и в общо 9 от срещите на разградчани в квалификациите за Шампионската лига и груповата фаза на Лига Европа.

В Лудогорец започнаха да налагат Доминик Янков през сезон 2020/21. Тогава офанзивният халф вкара 5 гола в 28 двубоя в първенството. Преди това той изкара една кампания като преотстъпен в Ботев (Враца).


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    3 0 Отговор
    Ковачев кога ще напишете , че от вчера треньора на МЕНТЕТО е с ново име Четворчо? Кога ще напишете , че МЕНТЕТО с ТИРЕТО ги млатиха като тъпан на сватба някаква академия? Ковачев вие не сте коректни и обективни журналисти.