Last news in Fakti

1 Февруари, 2022 11:00 2 375 4

Венци Стефанов: Няма да бързаме с Вуцов, ние нашият трансфер си го направихме тази зима

  • венци стефанов-
  • светослав вуцов-
  • футбол-
  • славия

Той е вратар за голям отбор от голямо първенство, момчето е умно и разбира

Венци Стефанов: Няма да бързаме с Вуцов, ние нашият трансфер си го направихме тази зима - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че вратарят Светослав Вуцов почти сигурно няма да бъде продаден през този трансферен прозорец.

“Прозорецът затваря, но не във всички страни. Има и такива, където все още ще могат да се правят сделки. Не крия, че интересът към Светослав Вуцов е сериозен, което е нормално с оглед качествата и изявите му. Но няма да бързаме, няма да го продаваме на всяка цена. Той е вратар за голям отбор от голямо първенство. Момчето е умно и разбира”, коментира пред “Тема Спорт” босът на “белите”.

“Ние нашият трансфер си го направихме тази зима. Другите да му мислят и да се оправят. Даже Андреа Христов вече играе редовно в Козенца”, сподели още Стефанов.

В четвъртък е поредната контрола на “белите” от лагера в Турция. Съперник е сръбският Войводина, който преди време бе воден от наставника на Славия Златомир Загорчич.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Боли ме шнура

    0 0 Отговор
    За голям отбор, навънка и след година обратно в България, като Деспотов и Кръстев.
  • 4 баба мара

    0 0 Отговор
    чичо Венци Лескито нещо те цъкна бе човек нали им обеща 2000 чадъра за козерка