Last news in Fakti

1 Февруари, 2022 12:25 1 725 2

Зверев назова причината за слабото си представяне в Australian Open

  • александър зверев-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • australian open

При различно стечение на обстоятелствата германецът дори имаше шанс да оглави световната ранглиста след Australian open

Зверев назова причината за слабото си представяне в Australian Open - 1
Снимка: БГНЕС

Александър Зверев си постави високи цели преди началото на първия за годината турнир от „големия шлем“. При различно стечение на обстоятелствата германецът дори имаше шанс да оглави световната ранглиста след Australian open. До подобни сценарии обаче изобщо не се стигна, след като Саша загуби още на осминафиналите от канадеца Денис Шаповалов. Сега световният номер 3 се подготвя за участие в надпреварата в Монпелие през тази седмица, където той е безспорният фаворит за трофея. 24-годишният тенисист заяви, че е оставил всичко зад гърба си, но все пак назова причината за слабото си представяне в Мелбърн.

„Единствената причина, поради която не успях да се представя добре в Австралия, бе напрежението. Прекалено много се поддадох на негативните чувства и постоянно мислих как може да стана номер 1 в света при различни обстоятелства. Нищо от това не се случи обаче и е напълно нормално да бъда разочарован. Продължавам напред и пред мен предстои нов турнир. Готов съм за игра и желая да покажа най-доброто от себе си. Ще гоня максимално силен резултат във Франция“, каза Зверев.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ковидарите

    2 1 Отговор
    Ваксината!
  • 2 Факт

    5 3 Отговор
    Не е пил от испанските хапчета!