Last news in Fakti

4 Февруари, 2022 16:30 784 1

Катя Дафовска: Липсата на големи очаквания може да помогне в Пекин

  • екатерина дафовска-
  • олимпийски игри

Остава да стискаме палци на българските атлети

Катя Дафовска: Липсата на големи очаквания може да помогне в Пекин - 1
Снимка: Circle Media

Олимпийската шампионка от Нагано 98' Екатерина Дафовска се надява, че липсата на големи очаквания към българските биатлонисти може да им помогне да се представят по-добре на Зимната Олимпиада в Пекин. Дафовска е президент на Българската федерация по биатлон и гостува в третия епизод на предаването „Начален сигнал”, което се излъчва в неделя (6 февруари) от 10:00 часа по B1B Box и TV1.

Липсата на големи очаквания, както и липсата на напрежение може да помогне за постигането на добри резултати в Пекин. Казвам това от опит, тъй като точно заради големите очаквания, третата Олимпиада, на която участвах – в Солт Лейк Сити през 2002 година, беше най-трудната за мен“, обясни Дафовска.

Също в неделя, но от 10:30 часа четвъртият епизод на „Начален сигнал” ще ви срещне с легендата на българската фехтовка Васил Етрополски. Световният шампион на сабя от 1983 година разказва за най-важните моменти от дългата си и успешна кариера, връща се към спечелването на световната титла във Виена, какъв е бил ефектът от успехите му за българската фехтовка и как години по-късно е спомогнал за възраждането на този спорт у нас.

„Начален сигнал” е спортно предаване, продуцирано от Съркъл Медия и се излъчва в неделя от 10:00 часа по B1B Box и TV1.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оффф

    2 0 Отговор
    Теории на вероятностите.......