Last news in Fakti

8 Февруари, 2022 16:00 2 043 1

Усик може да заложи пояса на IBF срещу победителя от боя между непобедените Хъргович и Джан

  • олександър усик-
  • филип хъргович-
  • джълей джан-
  • ibf

Хърватинът отдавна чака своя съперник в елиминатора за титлата

Усик може да заложи пояса на IBF срещу победителя от боя между непобедените Хъргович и Джан - 1
Снимка: БГНЕС

Международната боксова федерация (IBF) вече губи търпение за пояса си в тежка категория и по тази причина готви един финален двубой за определяне на задължителния претендент за титлата на Олександър Усик. По всяка вероятност това ще бъде бой между непобедимите до сега Филип Хъргович и Джълей Джан, според пресата в Щатите.

29-годишният хърватин чака отдавна своя шанс, но за сега всички водещи боксьори се стараят да го отбягват.

Джан пък се намира в зенита на своята кариера със своите 38 години, но фактът, че никога до сега не е побеждаван в 24-те си двубоя говори, че той не е човек за подценяване.

Усик има още малко време, за да реализира реванша с Антъни Джошуа, но няма да е изключено, ако съвсем скоро IBF и останалите организации не го принудят да брани титлите си срещу техни избраници.

На този етап хърватинът и китаецът все още не са подписали договор, но с оглед разредения календар напоследък в бокса може и да видим бърз прогрес по темата в близките седмици.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 vasik atanasova

    2 1 Отговор
    този пък какво знаме развял то няма такава държава украйна то си е руско там хахахахаххахахахаххахаха

    Дякую УСИК