9 Февруари, 2022 13:30 2 803 3

Оскар де ла Оя празнува рождения си ден в компанията на полугола сексбомба (СНИМКИ)

  • оскар де ла оя-
  • холи сондърс

Легендата на бокса чукна 49 със стил

Оскар де ла Оя е считан от мнозина за един от най-великите боксьори на всички времена, но успехите му на ринга не бяха в основата на празненството за 49-ия му рожден ден. Новото му гадже Холи Сондърс обра овациите, тъй като помогна на своя възлюбен да духне свещичките във възможно най-оскъдния си тоалет.

Сексбомбата качи снимки от празника в профила си в Instagram, където едва успя да се побере в правилата за ексхибиционизъм на социалната мрежа.

Брюнетката бе само по бельо във флорални мотиви, вдигнала заплашително нож към апетитната торта.

Рожденикът на свой ред бе по тениска и долни гащи, но човек има нужда от по-щателен преглед на снимките преди да откъсне поглед от Холи и да забележи, че ефектът от собственото ни бельо е репликиран и в пакета на олимпийския шампион от Игрите в Барселона през 1992-ра.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    1 3 Отговор
    Навремето де ла Оя беше кросдресър, с това съм го запомнил, а не боксовити му оспехи

    Коментиран от #3

  • 2 бачо е бачо

    1 0 Отговор
    Нито съм боксьор, нито известен...аз моя рожден ден не с една полугола ...ама с две чисто голи празнувах(едната Деса се казваше) и то без такива торти и изгъзици , но ... всички бяхме щастливи и поне сега да го напиша, че иначе нямаше да се ЗНАЕ ... Но щом Ханчула от такива неща се вълнува ...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.