Last news in Fakti

9 Февруари, 2022 21:50 1 720 9

Обявиха „син“ поход преди първия официален мач на Левски за 2022 година

  • левски-
  • васил левски-
  • син поход-
  • иво ивков

„Каня всички левскари да се поклоним и да се преброим на паметника на Апостола на свободата в 12:00ч на 19-и февруари“, каза изпълнителният директор на Левски Иво Ивков

Обявиха „син“ поход преди първия официален мач на Левски за 2022 година - 1
Снимка: БГНЕС

Феновете на футболния Левски ще имат възможността да бъдат част от „син“ поход, който ще бъде в деня на отдаването на чест към патрона на клуба Васил Левски. Тази инициатива обяви лично изпълнителният директор Иво Ивков.

На 19-и февруари от 12 часа пред паметника на Апостола в центъра на София ще се съберат привърженици, които след това ще поемат към стадион „Георги Аспарухов“ за първия мач от пролетния дял, съперник в който е „Локомотив“ (Пд).

„Каня всички левскари да се поклоним и да се преброим на паметника на Апостола на свободата в 12:00ч на 19-и февруари – обяви Ивков. – Да направим един поход и да пристигнем на стадиона, на който да подкрепим нашия отбор в първия мач за сезона. Имаме треньор, за когото голяма част от левскарите си мечтаят повече от 10 години. Имаме президент, който със стратегическото си мислене изигра пръв съществена роля за спасението на Левски. Мислим как да надградим и да върнем клуба там, където му се полага. Извървяхме доста дълъг път.

Освободихме петима състезатели. Мисля, че дадохме пример как може по един интелигентен и приятелски начин да вземаме решение с нашите футболисти, които за момента не са нужни на спортно-техническия щаб. Разделихме се без каквито и да е последици за клуба. Имах щастието да бъда четири дни в Турция с нашия нов отбор, след като е минала голяма част от подготовката. За първи път казвам, че съм изключително обнадежден от начина по-който изглежда отборът. Непримирим и млад отбор, който се опитва да играе модерен футбол. Рано е да обещаваме резултати, но мисля, че сме на правилния път. Хората няма да участват и да хвърлят от оскъдните си средства в една бездънна яма. Ще хвърлят като гориво в един работещ двигател“.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    5 5 Отговор
    Агора България сме там в 19 часа.

    Коментиран от #2

  • 2 Време

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    19 часа???? То няма да има никой по това време😊.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 баце

    5 3 Отговор
    сички футболяги да им го набием до гърлото mалоумници!
  • 5 нашия

    10 3 Отговор
    добра идея ,НО нямат право да озурпират првата над еди БЪЛГАРСКИ И СВЕТОВЕН символ....защо така организирано не призоваха привържениците си да се съберат да защитят првата на семействата си....имайки за символ такава личност би трябвало във всяко едно отношение да следват неговите идеи...не вярвам символа им да се беше съгласил с геноцида спрямо човечеството който започна преди две години...да следвш нещо ОСЪЗНАТО е много различно от това да се пришиваш към него....та така ....

    Коментиран от #6

  • 6 Старият евреин

    10 7 Отговор

    До коментар #5 от "нашия":

    Искат да играят по тънката струна на патриотизма и да им влязат в кесиите!
  • 7 Всички сме там

    8 9 Отговор
    Само Левски
  • 8 САНДОКАНА

    6 9 Отговор
    Само Левски ! Гонзо, сините !
  • 9 Тъпак

    10 1 Отговор
    Така наречения президент Сираков, вместо есента да се противопостави на сертификата, заради които много хора не могат да стъпят на стадиона, той домъкна ваксинационен пункт на Герена и взе да ни агитира да се бодем.От този момент спрях да участвам във всякакви кампании за подпомагане на клуба. Върха на малумщината беше агитацията за бодене водена от някой футболисти като Р.Цонев.В крайна сметка отпор срещу сертификата нямаше от нито един клуб и като фенове и като ръководства,а ако се бяхме вдигнали можеше да го отменим още тогава. Само Левски.