Last news in Fakti

10 Февруари, 2022 10:10 1 841 5

Сакалиев публикува актуална информация за състоянието на дъщеря си, която се лекува в Лондон

  • стойко сакалиев-
  • футбол-
  • цска

Над 7000 човека са подали ръка на семейството му

Сакалиев публикува актуална информация за състоянието на дъщеря си, която се лекува в Лондон - 1
Снимка:

Цяла България стиска палци за здравето на дъщерята на бившия футболист и настоящ администратор на ЦСКА Стойко Сакалиев. Любомира е болна от много рядък вид рак - синовиален сарком. Сумата, необходима за лечението ѝ - около 70 хиляди евро, беше бързо събрана след призива на бургазлията за помощ. Над 7000 човека са подали ръка на семейството му.

Сакалиев публикува актуална информация за състоянието на дъщеря си, която се лекува в Лондон.

"В петък предстои събиране на онкосъвет за уточняване на точната химиотерапия, след направените вече кръвни изследвания и скенер. Самата процедура започва на 14 февруари", съобщи той във "Фейсбук".

"Ще ви държа в течение за всеки превод от сметката си към сметката на болницата", добави Сакалиев и уточни, че след приключване на лечението, ако събраните средства са повече, ще ги пренасочи към друг нуждаещ се.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    9 1 Отговор
    Дано да оздравее,но вероятноста и много много малка,за съжаление.😢

    Коментиран от #4

  • 2 Психопат

    0 6 Отговор
    Да се оправя, че има много краставици да обира
  • 3 Мамул

    4 0 Отговор
    Всеки родител би се борил до последно и би направил всичко. Пожелавам много сила на Любомира и на родителите й. Бог изпитва хората и в радост и тъга и в бедност и в богатство.
  • 4 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Раданч Татлъту":

    Защо смятате , че вероятноста за оздравяване е малка???Ние почти минахме 2/3 от пътя.Синът ни на 43 г навършени.18г бе диагнозиран с рак г3-г4 Лявостранен сигма тумор.С двойно гражданство е бг и германия.Според лекарите не тук , а там след операцията степен Г3-Г4... във Вест клиник-Берлин.му назначиха химио.Започна от 18г края на октомври Химио,аз бях дълго с него в Потсдам.Та вече сме 22г.В момента е там,като има единствено увеличен туморен маркер,което за Вас и лекарите може да значи...аууу,но мен не Значи НИЩО!Мина и 12 вливания и Имуно 4вливания и някакъв експериментален там ,супер новинка лъче терапия...Ако ви кажа точно имета.Идеята и е сноп Лазер насочен с точност до 0,03мм......Да унищожи каквото трябва.Сега говорих преди няколко дни има супер усъвъренстван химио метод,да не ти повреждат периферна нервна система.Аз пък вече не залагам,но млад организъм Ще преодолее това изпитание и според мен ще има дълъг и пълноценен живот.Знаеш колко му струваше терапията...той платиоколо 10хиляди евро.Аз погледнах имаше към АОК...около милион,но не знам дали не е било 500 и нещо хиляди евро и мозъка ми да го е обърнал в лева и да го е запаметил така.Това е без значевние.Тези страни са напред в лечение на рак.Лекува се,всякакъв рак с едно изключение!Остава му година и нещо за де се смята за клинично здрав.ПС.След,като държавата не може да създаде условия да лекува КАЧЕСТВЕНО тук в бг,е задължена да плаща за лечение там където лекуват.Убеден съм,че няколко чен
  • 5 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 0 Отговор
    Убеден съм,че няколко ченгета поставени на пост министри бяха лекувани в Германия и съм сигурен не с техни извадени от сметките пари,а с държавни,но не аз ,а вие ДЖурналистите трябва да говорите за това.