Last news in Fakti

30 Април, 2013 19:28 1 051 1

Тодор Батков очаква "удари под кръста"

  • батков-
  • удари под кръста-
  • шампионат-
  • ганчев
Тодор Батков очаква "удари под кръста" - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Левски Тодор Батков посети тренировката на отбора преди мача с Локомотив (Пловдив). След срещата си с представителите на спортно-техническия щаб на тима в лицето на Иво Тонев и Даниел Боримиров адвокатът намери време да говори и пред медиите. В интервюто си пред журналистите Батков обясни, че до края на сезона очаква удари "под кръста" в борбата с Лудогорец за титлата на България. 

"До края на сезона очаквам много удари под кръста, свързани с борбата за титлата. Наясно сме с подводните камъни, но няма как да бъде предвидено всичко. Разполагаме с психологическо предимство пред конкурента ни Лудогорец. Играчите бяха премирани още днес за успеха си над ЦСКА. При нас винаги сме ценили старанието и успехите на футболистите си, защото те са и наши такива", каза Батков.
 
На въпрос как би коментирал думите на собственика на Литекс Гриша Ганчев, че Левски купува мачове и съдии в борбата си за първото място, както той е правил преди 18 години Батков обясни. "Онези неща, за които Гриша Ганчев говори, той ги правеше не преди 18 години, а допреди една-две години, когато отново беше в битката за титлата."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор
    grisha ganchev i stoichkov sa dobra dvoika p.....