Last news in Fakti

14 Февруари, 2022 09:31 1 326 3

Ботев (Пловдив) привлича нападател на ЦСКА до часове

  • калоян кръстев-
  • цска-
  • ботев (пловдив)

23-годишният Калоян Кръстев бе привлечен на „Армията“ след началото на сезона от Славия

Ботев (Пловдив) привлича нападател на ЦСКА до часове - 1
Снимка: cska.bg

Ботев (Пловдив) е на път да намери решение на проблемите си в атака. Канарчетата искат нападателя на ЦСКА Калоян Кръстев, твърди „Тема Спорт“. Очаква се футболистът да премине при жълто-черните като преотстъпен до края на сезона. Днес в София ще има последна среща между ръководствата на двата клуба относно сделката. На нея трябва да бъдат уточнени всички детайли около трансфера на Кръстев в Ботев. Първоначално пловдивчани дори са имали желание да купят играча, но засега той ще е под наем.

23-годишният централен нападател бе привлечен на „Армията“ след началото на сезона от Славия. Старши треньорът на червените Стойчо Младенов обаче не разчита особено много на него, а и Кръстев засега не може да се пребори с конкуренцията на Жорди Кайседо. Бившият футболист на белите има 9 шампионатни срещи за ЦСКА, но в тях е записал само 148 минути, като и в деветте двубоя влиза като смяна. Все още няма гол за столичани в официален мач. Все пак в началото на кампанията вкара във вратата на Левски, но с екипа на Славия, преди да премине на „Армията“.

Желанието на самия състезател било да играе по-редовно и затова според запознати е дал съгласие за преминаване в Ботев Пловдив. Канарчетата пък нямат типичен централен нападател. Преди дни стана ясно, че Маркиньос, който бе използван на върха на атаката, въпреки че не е такъв играч, преминава във Ференцварош. Неговите права се държат от Атлетико Минейро, който днес трябва да финализира сделката с унгарците. Опция за върха на атаката е Антоан Бароан, но той засега не е особено убедителен.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Калоян

    4 1 Отговор
    Много бял този Калоян. Първо е Кайседо супер цвят има, после Бисмарк Чарлс на тен го докарва долу горе, чак после Калоян.
  • 2 Левски 1914

    5 3 Отговор
    Стига с това цска Ковачев ставате нахални Георги Димитров Джеки бог да го прости ви каза : Оранжевото прозира , Радослав Здравков дългогодишен играч на ФАЛИРАЛИЯ отбор ви каза : Моето цска за съжаление ФАЛИРА скоро и Майкела ви каза имам приятели , които не приемат, че Етрополе стана цска и вие пак цска та цска. И по хиляда пъти на ден да го пишеш Литекс обединен с Етрополе НЕ Е Цска.

    Коментиран от #3

  • 3 АС 23

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    Фалира , ама кажи им на тези долни чиновници от ФИФА , все него търсят за плащане на стари задължения към футболисти .Защо така ве 14 ти ?