Last news in Fakti

1 Май, 2013 16:51 736 0

Николай Митов: Няма да има отпускане след победата над ЦСКА

  • левски-
  • цска-
  • николай митов-
  • отпускане-
  • вечно дерби-
  • лудогорец-
  • лаута
Николай Митов: Няма да има отпускане след победата над ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

„Победихме ЦСКА и нашите играчи трябва да си вярват, все пак са играчи на Левски. Но сме стъпили здраво на земята и отиваме за трите точки в Пловдив. Няма да има отпускане след победата във „Вечното дерби“, интересува ме само победата“, каза треньорът на „сините“ Николай Митов преди утрешното гостуване на Локомотив (Пловдив) в мач от родната „А“ група.

За срещата на "Лаута" отпада Базил де Карвальо, който все още лекува травма. Владимир Гаджев обаче е на разположение и по всяка вероятност ще вземе участие в мача. участие в двубоя.

„Имам уважение и респект към отбора на Локомотив, към Христо Бонев, към Наско Узунов, към тяхната публика. Със сантиментите обаче дотук. Аз обичам много Левски и искам след мача нашата велика публика да бъде радостна“, заяви Митов.

Срещата ще се изиграе в четвъртък от 17:30 часа.

Левски е в ожесточена борба с Лудогорец за първото място. Тимът от Разград е водач с 57 точки, Левски има 55. Предстои пряк сблъсък за първото място, който е на 18 май в София.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА