Last news in Fakti

15 Февруари, 2022 20:30 1 150 2

Сериозен интерес беляза началото на предизборната обиколка на Бербатов в Русе

  • димитър бербатов-
  • бфс-
  • русе-
  • разград

Кандидат-президентът представи и някои нови идеи за развитието на българския футбол

Димитър Бербатов е доволен от началото на втората си предизборна обиколка из страната, като този път в Русе се събраха още повече футболни деятели, които искаха да чуят агитацията на кандидат-президента за БФС.

Около 40 представители на местни клубове от Русенска и Разградска област приеха поканата, за да чуят идеите на кандидата.

Следващата дестинация за Бербатов и екипа му ще бъде Силистра, където на 16 февруари ще приветства отборите и от добричко.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русе Бг

    4 4 Отговор
    Това е мн смешно... Русе е по голяма провинция от Видин, а Кърджали е като проспериращ град пред руси..
  • 2 Перо

    3 6 Отговор
    Селтика Бербатов не може да е алтернатива на Перукан, разчита на селски клубове и е обвързан със соросистки пари и организации! Няма ли останали читави хора във футболния съюз!