Last news in Fakti

18 Февруари, 2022 12:30 1 201 4

Английски национал припадна по време на мач от Лигата на конференциите

  • джеймс мадисън-
  • лестър-
  • рандерс-
  • лига на конференциите

Инцидентът стана малко, след като се появи на терена

Английски национал припадна по време на мач от Лигата на конференциите - 1
Снимка: БГНЕС

Английският национал Джеймс Мадисън шокира всички по време на мача между Лестър Сити и Рандерс в плейофите на Лигата на конференциите, завършил 4:1 за англичаните.

Плеймейкърът на „лисиците“ легна безжизнен на земята в 83' без да влиза в контакт с опонент, което паникьоса мнозина на игрището и по трибуните. Медицинският екип се втурна на помощ, за да установи, че играчът е припаднал за миг, след като му е прилошало.

Добрата новина е, че в момента всичко е наред с Мадисън, но при всички положение ще бъде поставен под лекарско наблюдение за известен период от време, каквито са протоколите във футбола при подобни инциденти.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Има само едно общо

    21 0 Отговор
    Между всички спортисти,които починаха внезапно през последната година и нещо и това са експерименталните бокл.уци с които всички про.сти се набодоха
  • 3 Георги Ненов

    13 0 Отговор
    Да му бият трети бустер и готово.
  • 4 Световно на

    4 0 Отговор
    две години + европейско + национални купи + европейски купи + първенство и за да са във форма - двуразови интензивни тренировки.... Това е само началото. Клубовете и спонсорите изстискват състезателите до безобразие, в противен случай няма откъде да дойдат 12 милиарда за три години от права за Висшата лига...