Last news in Fakti

22 Февруари, 2022 14:31 1 013 1

Георги Кабаков ще свири на наш национал в Европа

  • георги кабаков-
  • мартин минчев-
  • лига на конференциите-
  • партизан-
  • спарта прага-
  • съдия

Четвърти съдия е Радослав Гидженов, за когото това е първо назначение на такова ниво

Георги Кабаков ще свири на наш национал в Европа - 1
Снимка: fakti.bg

Георги Кабаков ще ръководи мача между Партизан и Спарта Прага в турнира Лига на Конференциите. Втората среща от плейофния кръг на най-новия турнир на УЕФА ще се играе на 24 февруари от 19.45 часа на клубния стадион на белградския клуб. Сърбите спечелиха първата в Прага с 1:0. Както е известно, в състава на Спарта е родният национал Мартин Минчев.

Помощници на Кабаков ще бъдат Мартин Маргаритов и Диян Вълков. Четвърти съдия е Радослав Гидженов, за когото това е първо назначение на такова ниво.

Съдийски наблюдател е Хуан Антонио Фернандес Марин от Испания, а делегат на УЕФА е Шарл Шаак от Люксембург.

Още едно назначение има на българин в УЕФА тази седмица. Андрей Мединцев ще бъде делегат на Eвропейската централа на мача Реал Сосиедад – РБ Лайпциг от турнира Лига Европа. Съдия на тази среща е Антъни Тейлър от Англия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТОДОР СТОЯНОВ

    0 0 Отговор
    ТОВА ЗАГЛАВИЕ...ЗВУЧИ МНОГО КОФТИ ВЕ...ЩЯЛ ДА МУ СВИРИ ХМ!