Last news in Fakti

19 Февруари, 2022 18:42 893 0

Стилиян Петров се включи с Димитър Бербатов в обиколката на страната

  • стилиян петров-
  • димитър бербатов-
  • бфс-
  • конгрес-
  • президент на бфс

Това бе съобщено официално в страницата на кампанията "Р-Еволюцията е тук"

Стилиян Петров се включи с Димитър Бербатов в обиколката на страната  - 1
Снимка:

Стилиян Петров ще се включи в обиколката на страната на кандидата за президент на БФС Димитър Бербатов. Бившият футболист на Астън Вила ще се срещне с клубовете във Видин на 21 февруари. Това бе съобщено официално в страницата на кампанията "Р-Еволюцията е тук".

Ето какво пиша още там:

Стилиян Петров - част от екипа на кандидата за президент на БФС Димитър Бербатов, се включва в обиколката на България за срещи с футболните клубове.

На 21 февруари екипът на Бербатов ще проведе среща във Видин с представителите на клубовете от региона.

Напомняме, че преди изборния конгрес на БФС на 18 март Димитър Бербатов и екипът му обикалят отново страната, за да покажат уважение към хората, които изграждат българския футбол, да обсъдят пак най-големите проблеми и предизвикателства за футболните клубове и да представят предложенията си за решения заедно с ключови точки от стратегията за промяна и развитие на българския футбол.

След срещата във Видин е тази в Монтана. Очаквайте информация за следващите срещи".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА