Last news in Fakti

19 Февруари, 2022 19:53 1 332 0

Атлетико Мадрид удари Осасуна, Суарес вкара от 40 метра

  • атлетико мадрид-
  • ла лига-
  • футбол-
  • осасуна

С успеха си "дюшекчиите" взеха глътка въздух, след като бяха записали четири загуби в последните си шест двубоя във всички турнири

Атлетико Мадрид удари Осасуна, Суарес вкара от 40 метра - 1
Снимка: БГНЕС

Атлетико Мадрид спечели много важна победа в Ла Лига, след като удари Осасуна с 3:0 като гост в мач от 25-ия кръг. Двубоят ще се запомни и с впечатляващия гол на Луис Суарес, който се разписа с удар от 40 метра в 59-ата минута. Жоао Феликс (3) и Анхел Корея (89) отбелязаха другите попадения за тима на Диего Симеоне.

С успеха си "дюшекчиите" взеха глътка въздух, след като бяха записали четири загуби в последните си шест двубоя във всички турнири. Победата ще донесе и малко спокойствие за треньора Диего Симеоне, който все по-често е спряган за уволнение.

Жоао Феликс, който изигра юбилейния си мач №100 за Атлетико, се отчете и с асистенция за попадението на Луис Суарес. Столичани имаха и късмет в 39-ата минута, когато удар на Анте Будимир срещна гредата.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА