Last news in Fakti

21 Февруари, 2022 22:30 2 611 2

Пейдж ВанЗант се похвали с успешен „Koala Challenge“ с участието на модел на бельо (ВИДЕО)

  • пейдж ванзант

Майсторката на бойните изкуства напоследък провокира повече със социалните си мрежи, отколкото в октагона

Пейдж ВанЗант се похвали с успешен „Koala Challenge“ с участието на модел на бельо (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на UFC Пейдж ВанЗант може и да се поизгуби напоследък от октагона, но за сметка на това в социалните мрежи е по-активна от всякога. Особено впечатление ни направи една от последните ѝ изяви, включващи модела на бельо Airwrecka.

Двете решиха да се включат в едно от популярните интернет предизвикателства, наречено „Koala Challenge“. Идеята е следната: Един човек играе ролята на дърво (нямаме предвид Марто от „Под прикритие“), а другият прави обиколка около тялото му, като се опитва да не стъпва на земята.

На двете им се получава доста добре, макар истинските майстори в „дисциплината“ да правят вертикална обиколка около дървото, но нека да не капризничим прекалено.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 777

    4 1 Отговор
    Тотална промивка на мозъци и опростачване, падението е пълно....
  • 2 Aлфа Вълкът

    3 1 Отговор
    Каква майсторка по бойни изкуства като само я бият?