Last news in Fakti

22 Февруари, 2022 18:00 559 0

Треньорът на Лил е уверен, че играчите му са свикнали да играят в мачове, като този с Челси

  • челси-
  • лил-
  • шампионска лига-
  • джоселин гурвенек

Французинът вярва, че тимът му е добре подготвен за гостуването на „Стамфорд Бридж“

Треньорът на Лил е уверен, че играчите му са свикнали да играят в мачове, като този с Челси - 1
Снимка: БГНЕС

Лил гостува на Челси в първи 1/8-финален двубой от Шампионската лига тази вечер от 22:00 часа българско време и макар букмейкърите да дават категорично предимство на действащия европейски шампион, наставникът на французите изрази увереност във възможността на неговия тим да продължи напред.

Играчите ни са свикнали да играят в мачове от подобно ниво, тъй като са много опитни. Подготвихме се много добре за мача, но сега е време и да го изиграем. Не бива да забравяме какво ни доведе до този етап от турнира и да играем, според потенциала си“, каза Джоселин Гурвенек по време на пресконференцията преди срещата.

Лил може и да започна трудно груповата фаза, но в крайна сметка спечели групата си с Волфсбург, Ред Бул Залцбург и Севиля, за да се добере до 1/8-финалите. При това бяха постигнати победи в Испания и Германия, съответно с 1:2 и 1:3, така че в Челси има от какво да се притесняват.

„Песовете“ са и действащият шампион на Лига 1, а играчи от ранга на Джонатан Дейвид, Ренато Санчес и Свен Ботман със сигурност могат да наранят всеки един съперник насреща им.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА