Last news in Fakti

22 Февруари, 2022 18:45 2 839 2

Реал готви рекламация на Челси за Еден Азар

  • еден азар-
  • реал мадрид-
  • челси

„Кралския клуб“ иска да върне белгиеца на английския гранд

Реал готви рекламация на Челси за Еден Азар - 1
Снимка: БГНЕС

Еден Азар е меко казано най-лошият трансфер в историята на Реал Мадрид с оглед безконечните му контузии и отчайваща физическа и психическа форма. Именно по тази причина „кралския клуб“ се готви за рекламация към Челси през лятото, според спортния журналист Рамон Алварес.

31-годишният нападател по всяка вероятност ще се завърне на „Стамфорд Бридж“, но само с едногодишен наем, защото Роман Абрамович надали би искал да плати повече от десетина милиона за бившия си диамант и то след един дълъг пробен период.

Смята се още, че напускането на Азар е наложително, за да се освободи бюджет за заплати на „Сантиаго Бернабеу“ с оглед евентуалното привличане на Килиан Мбапе и Ерлинг Холанд.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 пешо

    6 1 Отговор
    в махалата казваме, че кьорав карти не играе. къде са спали, като са подписвали? а азар е умно момче, още не съм съвсем наясно защо се подхлъзна така - вместо да е най-голямата легенда на челси, сега е един застаряващ играч, неискан от никого.