Last news in Fakti

24 Февруари, 2022 12:36 5 140 3

Милош Крушчич разкри тайните за Гриша Ганчев и ЦСКА пред БЛИЦ TV (ВИДЕО)

  • цска-
  • милош крушчич-
  • гриша ганчев-
  • футбол

Крушчич призна, че Гриша Ганчев лично му е обещал, че амбицията му е била сърбинът да бъде дълго време наставник на „червените“ и дори е бил приготвил договор

Милош Крушчич разкри тайните за Гриша Ганчев и ЦСКА пред БЛИЦ TV (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият треньор на ЦСКА Милош Крушчич даде най-откровеното си интервю пред БЛИЦ TV. Сръбският специалист разкри тайни, които дълго време предпочиташе да не споделя.

Крушчич призна, че Гриша Ганчев лично му е обещал, че амбицията му е била сърбинът да бъде дълго време наставник на „червените“ и дори е бил приготвил договор. Настоящият треньор на Уйпещ не се раздели с ЦСКА по възможно най-добър начин, след като загуби финала за Купата на България срещу Локомотив Пловдив, но продължава да е в отлични взаимоотношения със Стойчо Стоилов, Дани Ганчев и останалите от клуба.

„В ЦСКА напрежението беше ежедневно, винаги нещо се случваше, всеки ден. Тук начинът на мислене е много по-различен, хората са други. Хората тук не се ядосват толкова лесно, по-спокойни са. В България и Сърбия манталитетът е сходен, в Унгария е по-различен. Ние сме по-темпераметни хора, което не е така в Унгария“, каза Крушчич.

„Периодът ми в ЦСКА за мен беше много добър, много хубави неща се случиха, насладих се на работата с клуба. Продължавам да съм в добри отношения с Гриша Ганчев, със Стоян и Трифон, Стойчо, кондиционния треньор Киро, Иво Станев, Добри Митов, Дани Ганчев, не искам да забравя някого. С всички тези хора съм в добри отношения, аз съм доволен и благодарен, особено на Гриша, че ми даде възможността да работя в толкова велик клуб като ЦСКА. Един мач беше фатален за мен. След мача Гриша ми каза, че е имал големи планове за мен, че е виждал бъдещето на този отбор с мен, но това е футболът. Ако бях спечелил Купата, 100% щях да остана в ЦСКА“.

По този начин Крушчич обори спекулациите, че е щял да си тръгне от „червените“ без значение какво се е случило на финала за Купата.

„Ще ти кажа истината, аз в живота ми съм анализирал всички мои мачове, но така и не ми останаха сили да изглеждам още един път финала за Купата на България, в който загубихме. Аз не направих грешки тогава, така мисля сега. Ние играхме добре, имахме възможности, особено през второто полувреме“.

„Може би единствената грешка беше с хората, които избрах да изпълняват дузпи. Всички ме питаха защо Али Соу, а аз отговарях – ами, кой? Той е нападател, той ги изпълняваше. Ще ти издам нещо, преди финала ние транирахме дузпи и тогава видях Турицов и как той ги изпълнява. Беше добър, имаше много увереност, може би той трябваше да бъде изпълнител“.

Крушчич говори още за стадиона на ЦСКА, заплатите в отбора и дали би се върнал в тима.

Вижте повече във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Акрапа

    3 0 Отговор
    ...аз съм доволен и благодарен, особено на Гриша, че ми даде възможността да работя в толкова велик клуб като ЦСКА
  • 3 Spas Kondakov

    1 0 Отговор
    Крушчич, Крушчич ,ти незнаеш Григорий каква маймуна е ! И не се заблуждавай, че си работил в цска ,това си беше литекс- ЕТРОПОЛЕ, само дето им бяха наденали червени чували, нали все пак трябваше да приличат на прасета в кочина. А ,ако питаш, къде е цска ,ще ти кажа с "прискърбие" цска умре на 9.9.1916г. Всичко друго е лъжи и врътки на високия рус пич от Микрене.