Last news in Fakti

26 Февруари, 2022 00:15 1 370 0

Интер влезе в най-лошата си серия от началото на сезона

  • интер-
  • дженоа

Шампионите не могат да спечелят мач в четири поредни кръга

Интер влезе в най-лошата си серия от началото на сезона - 1
Снимка: БГНЕС

Интер не успя да се възползва от подхлъзването на Милан по-рано през деня и допусна на свой ред нулево равенство в гостуването си на Дженоа.

Шампионите направиха почти всичко, както трябва в двубоя, докато не се наложи нападателите да уцелят вратата. От 15 удара само 4 намериха очертанията, но без да застрашават прекалено Салваторе Сиригу.

Това се оказа един от редките случаи, в които „грифоните“ не допуснаха гол, а изненадата, че се случи точно срещу най-силната атака в Серия А, е очевидна.

Интер остава на 2 точки от Милан след поредицата си от 4 мача без успех, макар и с мач по-малко, но сега Наполи вече има всички основания, за да си върне лидерството, което толкова дълго държа в началото на сезона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА