Last news in Fakti

1 Март, 2022 14:03 944 4

Левски официално представи Илиян Стефанов

  • левски-
  • трансфер-
  • илиян стефанов-
  • берое

Футболистът се присъединява към „сините“ като свободен агент

Левски официално представи Илиян Стефанов - 1
Снимка: levski.bg

Левски подписа договор с полузащитника Илиян Стефанов. Контрактът е със срок до 30 юни 2024 година, а футболистът се присъединява към „сините“ като свободен агент, съобщиха от Левски.

"Илиян Стефанов е роден на 20 септември 1998 година в София. Юноша е на „Левски“, като като в края на 2015 година преминава в италианския „Авелино“. В края на 2016 година преминава в друг италиански тим - „Гоцано“, с чийто екип изиграва 7 мача. От лятото на 2017 година е част от „Локомотив“ (София) като записва на сметката си 52 мача и 9 гола. В началото на 2021 година Стефанов преминава в „Берое“, изигравайки 23 мача.

За националната селекция до 21 г. Стефанов има 2 мача, а за тази до 17 години 8 мача и 2 гола.

„ПФК Левски“ приветства с добре дошъл на „Герена“ Илиян Стефанов и му пожелава много щастливи мигове със синята фланелка", пишат още от "Герена".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    5 0 Отговор
    Супер, момчето си е Левскар по сърце и е работливо. Догодина ще берат ядове с Левски.
  • 2 Гост

    3 2 Отговор
    При толкова много чужденци в Левски,има да търка пейката.

    Коментиран от #3

  • 3 Левскар

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Бре бре кой отбор има по-малко чужденци от Левски, изброй ми три поне?
  • 4 Син Брат

    0 0 Отговор
    Още един левскар от ДЮШ се завръща в клуба! Дай, Боже късмет за момчето да покаже на какво е способен - има техника, физика и е много грамотен играч в тактически план ще е полезен за отбора...