2 Март, 2022 18:30 1 355 4

Дават „Вечното дерби“ на дебютант

  • валентин железов-
  • вечно дерби-
  • цска-
  • левски

„Битката за Пловдив“ пък ще се ръководи от рефер №1 у нас

Дават „Вечното дерби“ на дебютант - 1
Снимка: БГНЕС

Съдийската комисия към Българския футболен съюз взе поредното си спорно решение преди един от най-важните мачове за сезона, а именно дербито между ЦСКА и Левски през уикенда. Срещата ще бъде връчена в ръцете на дебютанта за „Вечното дерби“ Валентин Железов.

Това по всяка вероятност отново ще даде поводи на двата клуба, за да се оплачат от съдийството след края на двубоя, превръщайки тази практика в традиция за срещата.

Страничните съдии, които ще помагат на Железов, са Станимир Илков и Мирослав Желев. Четвърти съдия ще е Иво Андреев, а на ВАР ще застане Ивайло Стоянов.

Другото голямо дерби за уикенда - това между Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив, пък ще бъде удостоено със съдия №1 у нас Георги Кабаков. Той ще може да разчита край тъча на Мартин Маргаритов, Диян Вълков и Никола Попов, а видео-асистент ще бъде Георги Йорданов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    1 0 Отговор
    Още един смешник надзирател от Бургаския затвор. И той като Д. Костов друг бивш съдия от там ще се прави, че нищо не е видял и ще свири както му кажат.
  • 2 Левски 1914

    3 1 Отговор
    Как може да сте толкова нахални Янкулов, какво дерби ви гони Янкулов, слезте на земята Янкулов, не баламосвайте хората, Янкулов цска ФАЛИРА Янкулов, цска ТИРЕ София 2016 не е цска ЯНКУЛОВ.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Софиянец

    1 0 Отговор
    Наистина е леко смешно!
    Вечно дерби на 5-6 години няма. Или поне не е вечно. Прави впечатление , че само оранжевите го наричат така.