Last news in Fakti

3 Март, 2022 13:43 2 185 2

Нов в Славия остава без картотека, докато не си намери луксозно жилище в София

  • славия-
  • футбол-
  • жилище-
  • лукс-
  • никита николаевич

Бащата на Николаевич е богат бизнесмен от Беларус и е готов да купи на сина си имот в София, в който да има максимален комфорт

Нов в Славия остава без картотека, докато не си намери луксозно жилище в София - 1
Снимка:

Новото попълнение на Славия Никита Николаевич все още не може да бъде картотекиран, тъй като не е посочил адрес в София, който да бъде вписан в необходимите документи за издаване на работна виза, пише „Мач Телеграф“.

24-годишният халф, който изкара няколкодневни проби, игра в контролата с ботевградския Балкан (0:0) и подписа договор, имал твърде високи изисквания за жилището си.

Интересното е, че бащата на Николаевич е богат бизнесмен от Беларус. Той има известен стандарт на живот, който държи да поддържа и дори е готов да купи на сина си имот в София, в който да има максимален комфорт.

Намирането на такъв обаче очевидно се оказва не толкова лека задача, която се усложнява от условието да е възможно най-близо до стадиона на Славия.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И що

    2 1 Отговор
    Непременно трябва да е луксозно!?
  • 2 Боката

    0 0 Отговор
    Ти не разбра ли? Баща му е бил богат бизнесмен от Беларус. Робърт Максуел пък беше приятел на България, а Краун Ейджънтс ни оправиха митниците. На Милен Велчев баща му изобщо не е бил ченге на ДС в ЮАР преди 89-та. Боката не е бил никога сикаджия. Симеончо пък никога не е играл комар. Плевнелиев пък е беден германски емигрант.