Last news in Fakti

3 Март, 2022 14:53 1 771 0

Павел Недвед: Влахович изненада и мен! Мога да го сравня с Роналдо!

  • павел недвед-
  • душан влахович-
  • ювентус-
  • висша лига-
  • футбол

Знаех, че е много добър играч, но е роден едва през 2000 година и ако продължава със същия манталитет, той наистина може да постигне големи неща

Павел Недвед: Влахович изненада и мен! Мога да го сравня с Роналдо! - 1
Снимка: БГНЕС

Вицепрезидентът на Ювентус Павел Недвед призна, че е приятно изненадан от новата звезда на тима Душан Влахович, като не спести похвалите си по негов адрес.

“Ще бъда честен, Влахович изненада и мен. Той е на нивото на големите играчи в Европа. Мога да го сравня с Кристиано Роналдо. Знаех, че е много добър играч, но е роден едва през 2000 година и ако продължава със същия манталитет, той наистина може да постигне големи неща. Убеден съм, че бъдещето му принадлежи. Много е интелигентен, знае как да се подготвя за мачовете и е доста смирен, а това е толкова важно за един футболист, за да се превърне в шампион. Той наистина е на прав път. Много е приятно, когато тези млади играчи, които са гладни за успехи и са смирени, идват да те питат за съвет. Така се чувстваш полезен”, коментира Недвед пред Sport Mediaset.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА