Last news in Fakti

3 Март, 2022 20:25 1 597 1

Загорчич: Много тежък мач! Имахме късмет!

  • славия-
  • златомир загорчич-
  • футбол-
  • берое-
  • купа на българия

Мислим позитивно, надяваме се и на полуфинала да направим хубави мачове, независимо кой ни се падне

Загорчич: Много тежък мач! Имахме късмет! - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Славия Златомир Загорчич бе доволен от победата с 2:1 над Берое на четвъртфинала за Купата на България. Специалистът се надява, че на полуфиналите неговият отбор ще направи хубави мачове.

“Много тежък мач за нас. Играхме срещу много добър отбор на Берое. Имахме и малко късмет, като успяхме да си вкараме положенията. Ключово бе да изравним бързо и след 2:1 контролирахме нещата. Мислим позитивно, надяваме се и на полуфинала да направим хубави мачове, независимо кой ни се падне. Бяхме се прибрали накрая да не стане нещо лошо, което не ми хареса. Ще говорим с играчите да правим нещо по-различно в такива моменти. Борислав Цонев и Мартин Петков са сериoзни и добри момчета, и добри футболисти, ще ни помогнат”, каза Загорчич.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Говедо

    2 0 Отговор
    Шуменския на късмет ли го прекръсти?!