Last news in Fakti

5 Март, 2022 20:32 1 759 2

Александър Тунчев посочи причините за загубата на Локо в дербито на Пловдив

  • ботев (пловдив)-
  • локомотив (пловдив)-
  • пловдив-
  • александър тунчев

Според младия специалист в действията на отбора му е липсвала концентрация

Александър Тунчев посочи причините за загубата на Локо в дербито на Пловдив - 1
Снимка: БГНЕС/АРХИВ

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев даде мнението си за поражението с 1:2 в градското дерби срещу Ботев. Той отчете, че отборът му е трябвало да играе с по-голямо самочувствие.

„Липсва на концентрация, получихме два гола от статично положение и изритана топка. Дузпата повлия на резултата също. Имахме проблеми с контузени и наказани футболисти. Нямахме много избор. Това принуди включването на Янчев и Марсел”, започна Тунчев.

„Трябва да играем с по-голямо самочувствие. Не опитвахме да контролираме топката, разчитахме на дълги топки. Емоциите повлияха. За някои дойдоха малко в повече. Преди самия мач имаше разговори да излезем по-рано. 15 минути чакахме да излезем след това. Прекъсването на мача повлия на качеството на играта”, добави той.

„Със сигурност има какво да се поучим. Ще изгледаме мача на спокойствие, след това ще си вадим изводите”, каза Тунчев.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Страничен наблюдател

    1 1 Отговор
    Ако извеждащия пас на Тодор Неделев за втория гол е " изритана топка" както казва Тунчев, значи той не разбира нищо от футбол. Така например и голяма част от головете се реализират от статични положения, както и от дузпи..........