7 Март, 2022 19:00 5 737 2

6 месеца наказание за звезда на Челси

  • рос баркли-
  • челси

Английският национал определено ще има време, за да преосмисли решенията си

6 месеца наказание за звезда на Челси - 1
Снимка: БГНЕС

Една от големите звезди в състава на Челси Рос Баркли получи 6-месечно наказание, което ще го лиши от шофьорската му правоспособност на територията на Великобритания, научихме от The Sun.

Английският национал е хванат да шофира, докато говори по мобилния си телефон и то за втори път, което и налага тази по-крайна административна мярка на английския КАТ.

По темата се проведе дело, тъй като Баркли оспорваше санкцията от миналото лято, но изглежда наскоро е осъзнал, че няма да му се размине и си е наел личен шофьор още преди санкцията да влезе в сила от тази седмица.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гара Дембеле

    0 0 Отговор
    Проблемът му е, че не е пил. Мен ме пусна Насо, после аз оправих жена му.
  • 2 Буха ха

    0 0 Отговор
    Това показва колко е тъп, със сигурност има мега скъп автомобил с hands-free, но не знае как да го включи а го е срам да пита.