Last news in Fakti

11 Май, 2013 14:33 1 164 1

Петима ще напуснат ЦСКА

  • бандаловски-
  • цска-
  • напускащи
Петима ще напуснат ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА ще се раздели с петима футболисти през лятото. Сигурен напускащ е Иван Бандаловски. Може да се окаже дори, че мачът с Черно море на "Армията" ще е последен за него с червената фланелка. Ако получи жълт картон днес, десният бранител ще бъде лишен от състезателни права за три срещи, което означава, че пропуска оставащите мачове до края на сезона.

През лятото пък се очаква Бандата да бъде продаден. Това вече е обсъдено между него и ръководството на клуба. Дори и да не се намери отбор, който да плати исканата преди година сума за правата му, то "червените" са готови да направят сериозен компромис и да го пуснат за много по-ниска цена. Не е изключено Бандаловски да се раздели с ЦСКА за 250 000 евро, въпреки че само преди 12 месеца бе оценяван на близо 4 пъти повече.

 
Освен него ЦСКА ще напуснат още поне петима футболисти през лятото. Сред тях са Игнасио Варела, Мишел Платини, Серж Нюаджи, Сержиньо и Илиас Кириакидис. Последните трима не оправдаха доверието и най-вероятно ще разтрогнат по взаимно съгласие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор
    chorbata e pred falit