Last news in Fakti

17 Март, 2022 16:00 1 378 3

Меси е бил на среща с ръководството на ПСЖ, за да дискутира бъдещето си

  • лионел меси-
  • псж

Аржентинецът определено не се наслаждава на най-силния си сезон с екипа на „парижани“

Меси е бил на среща с ръководството на ПСЖ, за да дискутира бъдещето си - 1
Снимка: БГНЕС

Мнозина побързаха да обявят, че Лионел Меси ще напусне ПСЖ веднага след края на настоящия сезон, след като клубът отпадна на 1/8-финалите в Шампионската лига от Реал Мадрид. Снощи той е бил на среща с ръководството, за да обсъдят тези слухове, научихме от RMC.

Оказва се, че аржентинецът е заявил пълната си отдаденост на „парижани“, тъй като е приел за предизвикателство да опровергае критиците си и все пак да оправдае огромната заплата, която получава.

Пристигането на Меси в Париж се превърна в сензацията на миналото лято, като дори една огромна част от футболните анализатори побързаха да определят ПСЖ за фаворит във всички турнири, в които се състезава, защото там останаха още фигури от ранга на Килиан Мбапе, Неймар, Марко Верати и Маркиньос, а и бяха привлечени Джанлуиджи Донарума, Ашраф Хакими и Джорджиньо Вайналдум. Резултатите обаче далеч не са това, което се очакваше да бъдат, защото никой не отчете може би един от най-важните аспекти във футбола - сработването между играчите.

Всеки един поотделно е феноменален талант от изброените, но това не означава, че с магическа пръчка ще създадат химията помежду си, която имаха в предходните си тимове.

Лионел Меси за сега се очертава да остане на „Парк де Пренс“, независимо от риска Мбапе да си тръгне след няколко месеца.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BDZ Blue jokers

    1 0 Отговор
    Не всичко е пари, ПрЕятелю, не всичко е пари😼
  • 2 ⚜️Просветен⚜️

    1 1 Отговор
    Бълхата сключи сделка! БДЖ му гарантират златна топка , той отива да ги рекламира и да продава тениски! За футбол най вероятно и дума не е ставало! За футбол говорете с Роналдо! Общото между двамата е че са в много богати отбори , които не успяват да реализират потенциала си , разликата е че Роналдо с всички сили държи своите над водата, а Меси е безличен с цялата тълпа !
  • 3 ники

    1 2 Отговор
    Изгонете мишката Меси.