Last news in Fakti

18 Март, 2022 10:20 4 008 8

Автомобили от цялата страна "атакуват" НДК

  • бфс-
  • димитрър бербатов-
  • конгрес-
  • борислав михайлов-
  • футбол

Има изключително силно полицейско присъствие

Автомобили от цялата страна "атакуват" НДК - 1
Снимка: БГНЕС

Малко преди 9:00 часа днес част от екипа на Димитър Бербатов, в лицето на Стилиян Петров, Мартин Петров, Георги Градев и Борис Станков, пристигна пред НДК и се насочи към входа на сградата. Минути по-късно се появи и изпълнителният директор на БФС Борислав Попов, който в неформален разговор заяви пред наш репортер, че днес конгрес няма да има.

Автомобили от цялата страна са започнали да спират пред НДК, но не е ясно дали защото очакват конгрес, или заради обявената футболна конференция. Сектор “Г”, които заявиха, че ще се появят в подкрепа на Бербатов, все още не са пристигнали. Има и изключително силно полицейско присъствие.

Както е известно, днес трябваше да се проведе конгреса на БФС, който обаче бе отложен на първи март от централата, тъй като има няколко дела от опозицията срещу вписването на Борислав Михайлов след последния конгрес на 12 октомври миналата година. Димитър Бербатов и екипа му обаче са сигурни, че в зала №3 на НДК ще има конгрес, който ще бъде спечелен от голмайстор №1 на България.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кърлежи !

    6 11 Отговор
    Автомобили с паразити от цялата страна "атакуват" НДК
  • 2 Калинки

    2 9 Отговор
    Хахахах това е тримата под.....и пишман адвокати Петър Величков, Борис Станков и Георги Градев ръководени от трима ритнитопковци са наврени там където им мястото. С техните номера по тяхната глава. И тези ще ми управляват футболът?
    Г Градев дето се пише за адвокат а не е. Дето само изнудва Левски за пари?
    Петър Величков подмазвач и предател?
    Борис Станков бебето на А Станков невръстно адвокатче дето две думи не може да каже като хората?
    И Бербатов, Мартин и Стилян дето 5 години живяха в Англия и дума не казаха за БГ футболът и сега щели да го управят? Ама вие себе си оправете първо къде работихте какво управлявахте, та вие и парите си не може да управлявате, калинки.
  • 3 боко повлече крак

    16 3 Отговор
    И перуката в ареста барабар с тиквоча!
  • 4 Отврат

    1 5 Отговор
    Сега гледам смешкото Барбарон по спортал, провежда алтернативен конгрес :))))). То няма със сектор Г 500 човека той конгрес ще прави :)))). И всичко се ръководи от Георги Градев. Абсолютна излагация това някакъв преврат ли е революция Бербатов-Градев-Кюстендилеца???
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Мафия

    0 3 Отговор
    Хайде и Радостин Василев отиде на фейк конгреса всичко вече отива в УЕФА!!!! Такъв цирк нямам думи 50 клуба ще избират нов президент и Министърът го подкрепя. Циркът е пълен. Мафия .
  • 7 dogan

    1 4 Отговор
    над 50 000 дупи са се събрали пред МС!
  • 8 Футболисчето

    3 0 Отговор
    Бутай ги Бербо