Last news in Fakti

18 Март, 2022 10:38 1 703 3

Бербатов: Ясно е какъв цирк се разиграва, но Конгрес има

  • димитър бербатов-
  • футбол-
  • бфс-
  • конгрес

Отиваме към централния вход, където ще се съберат клубовете, след което всички заедно трябва да бъдем допуснати в зала 3

Бербатов: Ясно е какъв цирк се разиграва, но Конгрес има - 1
Снимка: БГНЕС

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов пристигна пред НДК и категорично заяви, че Конгрес ще има.

"Споменахте ли, че залата е резервирана и тя е платена. 30 000 лева, ако има конференция с 5 човека, тези хора трябва да са много важни, за да се дават толкова много пари от клубовете. Ясно е какъв цирк се разиграва, но конгрес има. Не е отменен. Отиваме към централния вход, където ще се съберат клубовете, след което всички заедно трябва да бъдем допуснати в зала 3. Надявам се клубовете, които са издигнали кандидатурата за делегати в срок, да присъстват. Ще разберем колко ще дойдат.

Ако не ни допуснат в залата, има юристи с нас, ще обсъдим какво да правим. Ние сме тук, защото има конгрес, отиваме, ще помолим да ни допуснат в залата, след което чакаме да се проведе конгреса", заяви Бербатов.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    2 11 Отговор
    Стига ве нещастник!
  • 2 Дядо Гъдю

    2 11 Отговор
    Ейййй и тоя не се наяде!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.