Last news in Fakti

20 Март, 2022 20:30 817 2

Ясен Петров: Направихме една много малка крачка напред от идването ми в отбора

  • българия-
  • ясен петров-
  • кирил десподов-
  • хърватия-
  • катар

Националният селекционер смята, че вече има повече стабилност в редиците му

Ясен Петров: Направихме една много малка крачка напред от идването ми в отбора - 1
Снимка: Fakti.bg

Националният селекционер на България Ясен Петров отчете известен прогрес в отбора, след като официално започна втората си година начело на тима. Днес той даде пресконференция преди началото на лагера за приятелските срещи с Хърватска и Катар в страната-домакин на предстоящото Световно първенство.

Направихме една много малка крачка напред и вече интегрирахме някои млади момчета. Чувствам сега, че отборът ни е по-стабилен, отколкото когато пристигнах за пръв път“, каза старши-треньорът на „лъвовете“.

Той започна подготовка с много скромна група от десетима играчи, тъй като все още не са се изиграли дори всички двубои от шампионата, а това остави под въпрос състоянието, в което ще пристигнат всички национали в близките дни. Единствено има яснота за състоянието на Георги Йомов и Кирил Десподов, като крилото на ЦСКА е с отшумяващ грип, а нападателят на Лудогорец има мускулни проблеми, които не се очаква да му попречат да играе идната седмица.

Мачовете срещу отбори от нивото на Хърватска са ми любими, защото ни дават реална представа за нивото, на което се намираме“, каза Десподов на свой ред по време на пресконференцията.

България излиза първо срещу Катар на 26 март, а три дни по-късно ще мери сили с вицешампионите от изминалия Мондиал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФАКТ

    1 0 Отговор
    Който и да е треньор,все тая ! Няма желание и хъс за победа в тия момчета ! Гледат да не паднат,пораженска психика.
  • 2 Гост

    0 0 Отговор
    Егати наглия бидон! То точно колкото един бидон върши работа.