Last news in Fakti

21 Март, 2022 15:30 924 4

Сезонът за капитана на ЦСКА приключи?

  • юрген матай-
  • цска

Нидерландецът се контузи при загубата от Ботев Пловдив

Сезонът за капитана на ЦСКА приключи? - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА може и да остане до края на сезона без своя капитан Юрген Матай. Това става ясно от обявените резултати от клуба във връзка със здравословното му състояние след прегледа на ЯМР.

Централният бранител бе принудително заменен по време на загубата с 2:0 от Ботев Пловдив през уикенда, като още тогава имаше съмнения, че травмата му е сериозна.

Оказва се, че той е получил частични разкъсвания на мускулни влакна и сухожилия в областта на прасеца. Очаква се сега консултация с чуждестранни специалисти, а едва след това ще бъде дадена по-точна прогноза за периода на възстановяването му.

Припомняме, че до края на редовния сезон в Първа Лига остават само два кръга, след което пред „армейците“ предстоят пет мача в шампионските плейофи. Това означава, че до края на сезона в българския футбол остават около два месеца.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимчят

    4 1 Отговор
    Той сезона за цецка мой да приключи , даже веднага,след излагацията с Берба.Чака се решенуе на УЕФА
  • 2 Простотии

    0 1 Отговор
    На Стойчо Младенов простотийте продължават. След като продаде Метс и Гълъбов сега ще го видя какво ще прави с Лам.
  • 3 антрашпиц

    1 0 Отговор
    Сезона приключи много отдавна.Просто някои чак сега го забелязват.....
  • 4 Ветеринарен психолог

    1 0 Отговор
    Тия имат по голяма ваканция от учениците