Last news in Fakti

21 Март, 2022 18:00 1 269 3

Защитник на Барселона прогнозира „Златна топка“ за нападател на Реал Мадрид

  • ерик гарсия-
  • барселона-
  • реал мадрид-
  • винисиус жуниор-
  • златна топка

Изглежда бразилецът е оставил сериозни впечатления, въпреки загубата в „Ел Класико“

Защитник на Барселона прогнозира „Златна топка“ за нападател на Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона разби Реал Мадрид с 0:4 в снощното „Ел Класико“, но това не попречи на положителната оценка за един от нападателите на „кралския клуб“ от страна на централния защитник на „каталунците“ Ерик Гарсия.

Испанецът бе уловен по време на мача да се обръща към Винисиус Жуниор с думите: „Следващата година ти ще спечелиш „Златната топка“.

Мнозина заподозряха, че думите му са подигравателни, но ние далеч не сме убедени, че Гарсия искаше по този начин да разгневи „Вини“, защото е видимо, че в момента той е един от най-добрите футболисти в света, а и в самото дерби бе най-опасният човек на терена, може би единствено след Пиер-Емерик Обамеянг. Габонецът бе избран за „Играч на мача“ след двата си гола и фамозната асистенция за Феран Торес.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 феникса на разрухата

    1 3 Отговор
    Глупости, Ливърпул ще обере всички колективни и индивидуални награди във футбола тая година. Не за друго, а щото дутболът е нареден спорт.

    Коментиран от #3

  • 2 той

    0 0 Отговор
    "а и в самото дерби бе най-опасният човек на терена"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Винисиус!!!!!!!!!!!!!!!!
    Някой трябва да си смени хапчетата след такова изказване.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.