Last news in Fakti

23 Март, 2022 10:30 2 243 1

Кристиано Роналдо съдейства за трансфер

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • трансфер-
  • мерих демирал-
  • олд трафорд-
  • манчестър юнайтед

Двамата се запознаха по време на съвместния им престой в Ювентус и от тогава са в много приятелски отношения

Кристиано Роналдо съдейства за трансфер  - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо може да съдейства за привличането на играещия под наем в Аталанта Мерих Демирал през лятото. Португалецът и турчинът са близки приятели и това може да е ключът към преминаването му на "Олд Трафорд".

Двамата се запознаха по време на съвместния им престой в Ювентус и от тогава са в много приятелски отношения. Независимо че са в различни отбори, те продължават да поддържат връзка.

"Двамата с Кристиано сме много близки. Той винаги ми е помагал, когато съм имал нужда. И досега продължаваме да си пишем по WhatsApp. Мисля, че той е един от най-добрите хора, които съм срещал", призна Демирал наскоро.

В момента Демирал играе под наем в Аталанта, като бергамаските имат опцията да откупят правата му през лятото срещу 28 милиона евро. Със силните си игри турският защитник привлече сериозно внимание към себе си.

Освен Манчестър Юнайтед, от него се интересуват и двата испански гранда Реал Мадрид и Барселона. "Червените дяволи" обаче може да имат важно предимство при преговорите за турчина и това е именно Роналдо, който би могъл да го убеди да дойде на "Олд Трафорд", където отново да играят рамо до рамо.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МАНЧО КАНАРЪ ПЛОВДИВЪ

    1 0 Отговор
    ЩЕ СИ ПОМИСЛЯ