Last news in Fakti

23 Март, 2022 12:30 761 0

Черно море без половин отбор за контрола в Румъния, Илиан Илиев тества нов

  • черно море-
  • контрола-
  • румъния-
  • фарул констанца-
  • илиан илиев-
  • футбол

В проверката треньорът Илиан Илиев ще разчита и на юноши от школата на клуба

Черно море без половин отбор за контрола в Румъния, Илиан Илиев тества нов - 1
Снимка: ПФК Черно море

Черно море ще играе контролна среща с Фарул Констанца през паузата на шампионата. Проверката е в петък, 25 март от 15,30 часа в Румъния. В контролата Илиан Илиев няма да може да разчита на куп основни футболисти, които са ангажирани с различните национални отбори.

Аут за срещата ще са националите Иван Дюлгеров (А отбора), Виктор Попов, Мартин Дичев и Велислав Василев (U21), Николай Златев (U19) и Матиас Курьор, който е с националния тим на Мартиника. Първи минути след идването си в Черно море се очаква да запише Закария Беншаа, а лекуващият до скоро Юлиус Каспаравичус вече тренира наравно със своите съотборници. Дали обаче ще играе срещу румънците ще се решава след заниманието на тима в четвъртък. В отбора има играчи с болежки след двубоя със Славия в София от изминалия кръг за първенство, на които евентуално може да бъде дадено почивка за гостуването в Румъния.

В проверката треньорът Илиан Илиев ще разчита и на юноши от школата на клуба.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА