23 Март, 2022 20:30 1 267 0

Агентът на Жоржиньо посочи с кои три европейска гранда е преговарял за трансфера на плеймейкъра

  • жоржиньо-
  • челси-
  • милан-
  • барселона-
  • псж

Италианецът в момента е част от отбора на Челси, но административните несгоди няма как да не повдигат темата с бъдещето му

Агентът на Жоржиньо посочи с кои три европейска гранда е преговарял за трансфера на плеймейкъра - 1
Снимка: БГНЕС

Считаният за един от най-добрите футболисти в света през изминалата година Жоржиньо е имал реалната възможност да се озове в ПСЖ, Барселона или Милан в миналото, според думите на агента му Жоао Сантош пред Tuttomercato.

Той сподели, че плеймейкърът на Челси е можело да облече екипите на тези три европейски гранда, но англичаните са решили да го задържат след фамозното Европейско първенство през миналото лято.

Сантош обаче разкри още, че клиентът му иска един ден да се прибере у дома в Италия, а там възможностите биха го отвели в Ювентус, Рома, Наполи, Интер или Милан.

Жоржиньо е обвързан с договор на „Стамфорд Бридж“ до 2023 г., но до изясняване на ситуацията със собствеността той няма как да го подновил или пък да реализира трансфер без разтрогване по взаимно съгласие.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА