Last news in Fakti

25 Март, 2022 15:00 1 537 6

Стоичков коментира темата с новия стадион на ЦСКА

  • христо стоичков-
  • цска

Легендата на „червените“ говори пред германското издание T-Online

Стоичков коментира темата с новия стадион на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Христо Стоичков изрази увереност, че ЦСКА ще получи своя нов стадион, говорейки по темата пред германското издание T-Online, цитирано от Gong.

Тъй като живея в чужбина, не мога да помогна с ежедневните проблеми. Най-голямата ми сила е, че познавам ЦСКА отвътре и отвън. И това, от което клубът се нуждае най-много в момента, е нов стадион. С предприемача Гриша Ганчев начело клубът се развива в правилната посока, така че съм убеден, че скоро можем да постигнем тази цел“, каза „Камата“.

През изминалите седмици сагата с президентския пост в БФС измести фокуса на „армейците“, въпреки че отчетоха прогрес по уреждането на документацията за новата „Българска армия“. Имаше риск дори клубът да бъде изключен от федерацията, след като други 104 отбора получиха подобна санкция след конгреса на Димитър Бербатов.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гриша Ганчев

    4 4 Отговор
    Аз съм визионер и предприемач, а всеки мой бизнес донесе на България слава в целия свят! Платил съм 100 лв. данъци за 30 години. Бизнеса върви с непрекъснати инвестиции. Вервайте ми!
  • 2 Rudi.cska

    3 2 Отговор
    Дал съм всички документи за стадиона, но по време на война не се строи стадион. По 300 души ходят на мач на ЦСКА, а на новия стадион трябват 10 000. Как да стане, че и билети по 20 лв. да плащат?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 БФС да се маха

    1 0 Отговор
    Цялото БФС да се маха доброволно, а не да се натиска да стои още! Защото за 18 години направиха футбола в България пълна подигравка. Дори Северна Македония, Босна и Исландия се класираха на голямо първенство през това време. Вече сме на нивото на Андора и Фавьорски острови. Тия в БФС-то на Гела мислят само за личните си интереси, а не за футбола в България.

    Коментиран от #5

  • 5 Левски 1914

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "БФС да се маха":

    Този Б - Ф - С помогна на Ганчев да докара Литекс в София , да се обедини с Етрополе и да стане цска ТИРЕ София 2016.
  • 6 ГЕРЕН

    3 1 Отговор
    ТОЙ ТОВА ВИ Е ВСЕ У УСТАТА. СТАДИОНА БОРИСОВАТА ГРАДИНА
    МОЛОВЕТЕ. И ТИРЕТО ВЪОБЩЕ АМА ВЪОБЩЕ НЕ Е ДОБРЕ ПРИ ГАНЬО КАКТО СИ КАЗАЛ. КО МУ Е ДОБРЕ?!??
    5-6 ГОДИНИ КРЕТАТЕ. ПРАВИТЕ СИ АЛЪШ ВЕРИШ С ТРАНСФЕРИ. И ВСЯКА ГОДИНА КАЗВАТЕ ШАМПИОНИ СМЕ. МЪРМЪРИЦИ. А ЗА ПЕТОРЧО НИЩО И ПОЛОВИНА.