Last news in Fakti

14 Май, 2013 20:01 1 479 0

Митов: Не ме интересува Лудогорец, а Купата

  • митов-
  • левски-
  • купа на българия-
  • берое-
  • лудогорец
Митов: Не ме интересува Лудогорец, а Купата - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Николай Митов  бе категоричен, че няма да пази футболистите си в предстоящия финал за Купата на България с Берое в сряда. Той заяви, че в "синия" лагер мислят само за този мач, а след това ще отправят поглед към битката за титлата с Лудогорец в събота. Наставникът заяви, че всички в тима са здрави.

"Първо мислим за финала. Всички мачове са най-важни. Това казах и преди мача във Враца - това е полуфинал, биеш и отиваш на финал. Въобще не мислим за мача с Лудогорец в събота. Само Берое ни е в главата. Хвърляме се за Купата на България. Това е финал. Всички са готови, Кристовао Рамос и Базил де Карвальо също. Ще разполагам с група от 21 футболисти. Няма да пазя никой играч. Смехотворно е да пазиш играч на финал заради шампионатен мач. Левски няколко години няма трофей и искам да спечелим купата. Има огън в очите им, но трябва да го покажат и на терена. Бихме два пъти Берое тази година, искам да ги бием и трети път. Тренираме и дузпи, защото това е част от играта. Левски винаги е фаворит в мачовете у нас, това е положението. Това ни е орисията. Берое има добър състав, знам силните и слабите им страни. Не съм говорил с Илиан Илиев, но той има голям принос да играем на този финал. Няма какво да го крием. Това е факт", каза Митов.
 
Треньорът бе запитан за коментар на думите на наставника на Берое Петър Хубчев, че не очаква феърплей в двубоя: "Въобще няма да отговарям на никого, всеки има мнение. Не ме интересуват другите, Левски винаги играе феърплей".
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА