14 Май, 2013 22:29 2 112 0

Мойс вкарва легенда в щаба си

  • манчестър юнайтед-
  • гигс-
  • мойс-
  • щаб
Мойс вкарва легенда в щаба си - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Ветеранът в състава на Манчестър Юнайтед Райън Гигс може да влезе в треньорския щаб на новия мениджър на клуба Дейвид Мойс. Легендата на "червените дяволи" реши да остане на терена и за следващия сезон, за разлика от отказващия се след седмица Пол Скоулс.

"Дейли Мейл" пише, че Мойс ще се срещне със сър Алекс Фъргюсън и Райън Гигс до дни, за да бъде обсъдено желанието на новия наставник. Назначаването на Гигс би бил много добър ход от страна на щаба на Мойс, тъй като той има достатъчно много опит на терена, а освен това е много уважаван в съблекалнята. 
 
39-годишният Гигс наскоро се сдоби с треньорски лиценз.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА