27 Март, 2022 18:10 3 077 5

Истински погром в съблекалнята на италианците след шокиращата загуба от РСМ (ВИДЕО)

  • скуадра адзура-
  • италия-
  • северна македония-
  • съблекалня

Явно разочарованието от поражението и пропускането на втори пореден Мондиал е повлияло доста на играчите на „скуадра адзура”

Истински погром в съблекалнята на италианците след шокиращата загуба от РСМ (ВИДЕО) - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Европейските шампиони от Италия претърпяха една от най-конфузните си загуби напоследък, губейки от Северна Македония в решителен плейоф за Катар 2022.

Явно разочарованието от поражението и пропускането на втори пореден Мондиал е повлияло доста на играчите на „скуадра адзура”.

Дни след загубата в италианските медии се появи скандално видео, което показва как именитите италиански национали са оставили съблекалнята си на стадиона в Палермо, където се игра мачът.

Вижте видеото, а коментарите оставяме на Вас:


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха ха

    6 0 Отговор
    Ако се бяха класирали дали щяхте да снимате ? Щеше да е като Сталинград по време на войната.Но с много празни шишета от шампанско и бира.
  • 2 Това е нещо нормално

    3 0 Отговор
    За развитите европейски цивилизаций, когато не получават нещо, което си мислят, че се подразбира че им се полага като победа и участие на мондиал
  • 3 Aлфа Bълкът

    3 1 Отговор
    По-скоро са празнували, че прибрали сухото!
  • 4 Урааа

    2 0 Отговор
    Едно време ние отстранихме Франция сега братята Италия Рим браво те скоро биха и Германия там у тях дано БЕРБАТОВ СТИЛИЯН И КОМПАНИЯ НАПРАВЯТ НЕЩО ВЪН НА ПЕРУКАТА
  • 5 Урааа

    2 0 Отговор
    Едно време ние отстранихме Франция сега братята Италия Рим браво те скоро биха и Германия там у тях дано БЕРБАТОВ СТИЛИЯН И КОМПАНИЯ НАПРАВЯТ НЕЩО ВЪН НА ПЕРУКАТА