Last news in Fakti

27 Март, 2022 23:05 2 245 0

Рома осъществи странен трансфер

  • рома-
  • миле свилар-
  • трансфер

"Римските вълци" привлякоха млад сърбин с твърде малък професионален опит

Рома осъществи странен трансфер - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Рома си осигури услугите на сръбския вратар Миле Свилар. По информация на медиите в Белгия, където е роден 22-годишният страж, той вече е подписал договор с “вълците” до 2027 година.

Свилар е собственост на Бенфика, но от началото на сезона няма нито един мач за представителния тим на португалския гранд. Статистиката на стража включва 13 мача за дублиращия състав, в които е допуснал 3 гола.

Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо отдавна харесва качествата на Свилар и искаше да го привлече. Преди няколко дни сърбинът е преминал медицински прегледи във Вечния град и от лятото ще облече екипа на “джалоросите”.

Свилар е бивш младежки национал на Белгия, но след това реши да играе за Сърбия и през 2021 година дебютира за "белите орли" в контролата срещу Катар (4:0).


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА