Last news in Fakti

28 Март, 2022 11:02 2 446 7

Димитър Бербатов сподели мнението си за състоянието на националния ни отбор

  • димитър бербатов-
  • футбол-
  • бфс-
  • национален отбор

Според Бербатов неуредицата и раздорите за шефския пост в БФС няма как да не се отразяват и на националите ни

Димитър Бербатов сподели мнението си за състоянието на националния ни отбор - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов сподели мнението си за състоянието на националния ни отбор по футбол. Преди дни „лъвовете“ загубиха гостуването си на Катар с 1:2. Според Бербатов неуредицата и раздорите за шефския пост в БФС няма как да не се отразяват и на националите ни. Именно поради тази причина той се извини на футболистите.

"Тъй като аз съм лицето, напълно нормално е аз да говоря и да се показвам повече. Разбира се, че и другите хора от екипа ми трябва да се появяват. Имаме план да действие. Момчетата от националния отбор нямат вина за това, което се случва извън терена. Може би малко ги разконцентрира. Извинявам им се, но ситуацията е такава, че иска малко търпение и инат. Вижда се, че няма резултати. Това обаче е процес, който е започнал много по-назад във времето. Трябва да опитаме да градим наши собствени кадри. 10 години и нагоре са необходими. Пожелавам успех на момчетата. Знам много добре през какво минават", сподели Бербатов пред БНТ.

В същото време стана ясно, че бившият футболист ще отиде на палатковия лагер, който днес организира ЦСКА в Бояна. Това заяви бившият нападател на националния отбор.

Бербатов разкри, че екипът му ще бъде на базата на националите, защото според него те са избрани за ново ръководство на футболната ни централа и това налага присъствието им в Бояна.

Очаква се пред Бояна да се появи и човек от ръководството на "червените", както и фенове на клуба.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    3 0 Отговор
    Пред прокуратурата ли?

    Коментиран от #5

  • 2 SH BG

    5 16 Отговор
    Този не разбра ли че е отстрелян и изчегъртан?...

    То бива простотии, ама неговите са за учебник... :::)))

    Ха, ха, ха... :::)))

    Коментиран от #7

  • 3 Чехия

    5 14 Отговор
    Той като беше в национала България загуби от Чехия 6:0😊😊. Ама сега голям го вади. Първо това е контрола и второ това си могат момчетата, всичко е в техният мозък те трябва да се развиват не за България а за по голяма заплата.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ВАРНА

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    ТОВА НЕКАДЪРНО БФС НАПРАВИ ФУТБОЛА НИ ЗА ПОСМЕШИЩЕ! НА ВЛАСТ СА ОТ 2005 ГОДИНА! ДОРИ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ НИ ИЗПРЕВАРИ И НИ СЕ ПОДИГРАВАТ! ДА СЕ МАХАТ ДОБРОВОЛНО ВСИЧКИ ОТ БФС! ВЕДНАГА!
  • 6 Алито от София

    1 1 Отговор
    Абе Мите, ти ли си виновен що тюленчето беше на вратата ни, и не си знае работа като позиция, всички са там благодарение на оня с мазния кръгал брадат грозен сурат ясен, ти да кажеш че са строели добре на терена, ама Катар са били световна сила, а ние не знаем, но нали е човек на перуката и очи като плочи, само не знам как ще се оправдава след мача с Хърватия, това че националните ни балерини са инвалиди, ти не си виновен, ти си гордост за България, колко българи са играли във един от най великите отбори на света Манчестър Юнайтет, а за гол майстор, ти си човека за БФС, край
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.