Last news in Fakti

28 Март, 2022 18:00 1 146 0

Манчестър Юнайтед работи против собствения си интерес в преговорите с Ерик тен Хаг

  • ерик тен хаг-
  • манчестър юнайтед-
  • аякс

Нидерландецът не разбира защо английският гранд протаква преговорите

Манчестър Юнайтед работи против собствения си интерес в преговорите с Ерик тен Хаг - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед е напът да провали плановете си за привличане на своята цел №1 на мениджърския пост - Ерик тен Хаг, научихме от Mirror.

Нидерландецът вече проведе няколко срещи с представители на английския гранд, но след нито една от тях не е получил конкретно предложение за работа, въпреки че индикациите са за положителен развой от страна на клуба.

Настоящият наставник на Аякс е едно от най-горещите имена в професията в момента, а нуждата от специалисти сред водещи европейски тимове е осезаема. По всичко личи от ПСЖ ще си търсят нов наставник след поредния провал в Шампионската лига на Маурицио Почетино, а в Интер Симоне Индзаги е заложил работата си върху запазването на шампионската титла, която Антонио Конте по-рано осигури.

Ерик тен Хаг едва ли ще чака още дълго Манчестър Юнайтед, както стана и със споменатия вече Конте, който бе примамен от Тотнъм в далеч по-навременна оферта.

Понастоящем Юнайтед се бори за място в топ 4 с Ралф Рангник начело, но германецът така и не успява да накара тимът да играе, според очакванията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА