30 Март, 2022 00:00 2 932 4

„Дружина Полска“ подля вода на Швеция във финалния бараж

  • полша-
  • швеция-
  • световно първенство-
  • катар 2022

Дори легендарният Златан Ибрахимович не помогна на своите

„Дружина Полска“ подля вода на Швеция във финалния бараж - 1
Снимка: БГНЕС

Полша триумфира с 2:0 над Швеция във финалния плейоф за зона Европа преди тазгодишното издание на Световното първенство и така подхрани надеждите в своята страна за нещо повече от достойно представяне в Катар.

Роберт Левандовски се разписа от дузпа в началните минути на втората част, а Пьотр Жиелински оформи крайния резултат двайсетина минути преди края.

Яне Андерсен дори използва скритото си оръжие Златан Ибрахимович, за да се опита да помогне на отбора за финалните минути, но дори легендарният таран не намери път край Войжчек Шченсни.

Полша сега ще очаква спокойно жребия за груповата фаза на Мондиала, който ще се тегли този петък (1 април).


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Joro

    1 1 Отговор
    Познавам хора от доста нации. По-големи о.репки от поляците не съм срещал никъде или поне не мога да се сетя. Алкохолета с напомпано самочувствие и нула мозък.

    Коментиран от #4

  • 3 Александра

    2 0 Отговор
    А България в коя група я сложиха за световното първенство в катар?
    Със Стоичков, Лечков, Балъков и компания,вярвам че ще мачкаме наред.
  • 4 PE6OGOLF4E

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Joro":

    Абсолютно подкрепям....имам приятел,който беше в Холандия и там е живял с Поляци и вика,че няма по-по мяри от тях.Само пиели и си търсили разправията.Лошото е че сме в пъти след тях,във всяко едно отношение.