Last news in Fakti

31 Март, 2022 08:00 594 3

„Гонзо“ за младежите: В близките години тази формация ще постига добри резултати със силни игри

  • георги иванов - гонзо

Техническият директор в БФС е обнадежден за бъдещето и на мъжкия национален отбор

„Гонзо“ за младежите: В близките години тази формация ще постига добри резултати със силни игри - 1
Снимка: БГНЕС

Юношеският тим на България до 17 години се класира за Европейското първенство в Израел през май, а това даде поводи за гордост в цялото ръководство на БФС и най-вече у техническия директор Георги Иванов. Той дори прогнозира светло бъдеще и за мъжкия представителен тим, благодарение на тези момчета.

В тези три мача видях, че в близките години тази формация ще постига добри резултати със силни игри“, каза „Гонзо“ пред Gong след финалните квалификации за „лъвчетата“.

Той засипа със суперлативи колектива, който е изградил Йордан Петков в ролята си на старши-треньор, но също така благодари и на клубовете, които са ги открили и развили до това ниво.

Що се отнася до селекцията на Ясен Петров, Иванов смята, че „до 1-2 години България ще има сериозен национален отбор, с който да се гордеем“.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Грозни

    8 2 Отговор
    Завалиите, колко се натискат да останат на безплатната софра. За тия смукачи и загубата е равна на победа защото били играли добре.
  • 2 Път на младите

    0 1 Отговор
    Като попаднат при Стойчо Младенов той ще ги оправи като ги закотви на резервната скамейка. Точно тези които най уж протестират, че национала не бил добре точно те са най виновни за това като играят с 10 бонгивци и не дават никакъв път на младите.
  • 3 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор
    Браво, това е пътят..., но детските отбори са това което се задава на хоризонта на БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ, направо са като ЦУНАМИ ОТ ТАЛАНТИ,....страхотно нахъсано и талантливо поколение, въпреки мизерните условия за подготовка в сравнение с връстниците им на запад....