Last news in Fakti

31 Март, 2022 13:00 809 0

Легендарен нападател поема ПСВ Айндховен

  • рууд ван нистелрой-
  • псв айндховен

Нидерландецът ще замени на поста Роджър Шмид

Легендарен нападател поема ПСВ Айндховен - 1
Снимка: БГНЕС

ПСВ Айндховен официално обяви, че след края на настоящия сезон ще назначи за старши-треньор Рууд ван Нистелрой.

Новината стана факт, след като Роджър Шмид обяви, че ще изкара контракта си до края на настоящата кампания, а това наложи бързо действие от страна на ръководството.

Ван Нистелрой ще има възможност за пръв път в кариерата си да бъде човекът начело. В предходните 8 години той бе асистент в националния тим на Нидерландия, за кратко бе наставник на юношите до 19-години на ПСВ, а към днешна дата е треньор на дублиращия тим от Айндховен.

В миналото легендарният нападател си изгради име в Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид, а преди това блестеше с екипа именно на „фермерите“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА