Last news in Fakti

1 Април, 2022 19:30 819 2

Паоло Малдини разговаря с агента на Гарет Бейл за трансфер в Милан

  • гарет бейл-
  • милан-
  • реал мадрид-
  • паоло малдини

Уелсецът може би все пак няма да прекратява кариерата си

Паоло Малдини разговаря с агента на Гарет Бейл за трансфер в Милан - 1
Снимка: БГНЕС

Редица слухове през изминалите месеци бяха категорични, че Гарет Бейл ще приключи с футбола веднъж, щом договорът му с Реал Мадрид изтече, но спортният журналист Руди Галети смята, че в момента се водят преговори между агента на нападателя и спортният директор на италианския Милан Паоло Малдини.

Твърди се, че „росонерите“ проучват тази опция, но при условие, че заплатата на Бейл бъде намалена в пъти от това, което „кралския клуб“ плаща към момента. Смята се, че става дума за €37 млн. на година.

Подобно възнаграждение може и да е имало известен смисъл в пика на кариерата на лявото крило, но в момента той е повече от дълбока резерва на „Сантиаго Бернабеу“ и изглежда демонстрира качествата си единствено за националния тим на Уелс.

Малдини и треньорът Стефано Пиоли явно смятат, че могат да възвърнат тази мотивация на играча, но надали биха рискували финансовата си стабилност за целта.

Гарет Бейл има договор с Реал Мадрид до края на настоящата кампания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Неее

    1 0 Отговор
    Тоя е приключен!!! Айде без нов Ривалдо и Роналдиньо или Бекъм!!!