Last news in Fakti

1 Април, 2022 23:00 2 649 6

Тони Белю: Старият Джошуа може да победи Усик в реванша

  • антъни джошуа-
  • олександър усик-
  • тони белю

Бившият шампион в полутежка категория вярва, че сънародникът му разполага с нужните качества, за да си върне поясите

Тони Белю: Старият Джошуа може да победи Усик в реванша - 1
Снимка: БГНЕС

Реваншът между Антъни Джошуа и Олександър Усик е все по-близо до реализиране, а с това отново възраждаме дебатите за евентуалния изход от битката. Бившият световен шампион в полутежка категория Тони Белю написа пространствен анализ за DAZN, относно как „Ей Джей“ може да си върне поясите и дори му предложи да се върне към стария си силов стил.

Ако иска да бъде успешен срещу Усик и да стане световен шампион в тежка категория за трети път, Джошуа трябва да се върне към облика си от мачовете срещу Дилиан Уайт и Кличко. Трябва да е боец, който има какво да доказва. С цялото състояние и признание, което има, шампионската титла трябва да е негов приоритет, ако все още е гладен и готов да заложи всичко, тогава ще бъде способен на обрат“, написа Белю.

Англичанинът е категоричен, че Усик е прекалено умен боксьор, за да си позволиш да му дадеш време, за да помисли върху стратегията ти. Затова той иска да види от „Ей Джей“ агресия и проява на физическото му превъзходство още в първите рундове, защото само така ще може да натрупа нужната увереност, че е по-добрият от двамата боксьори.

Тони припомни, че в миналото Антъни Джошуа реагира точно по този начин, за да остави сребърния си медал при аматьорите зад гърба и да вдигне Олимпийската титла. След това той детронира Владимир Кличко и му се наложи да печели реванша с Анди Руиз.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Саша Повйеткин

    0 0 Отговор
    бе тоя стар ей джей да не излезе с бастун на ринга
  • 4 Мисля че

    1 2 Отговор
    Напълно е възможно Усик да падне за много пари, за да помогне на страната си в този труден момент !
  • 5 Гост

    5 0 Отговор
    Откакто падна от кюфтето, Джошуа боксира страхливо и неистово се пази от удари. Освен това лесно се обърква, ако нещата не вървят добре.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.